Royal Park Apartment and Spa

About Royal Industriservices AS

Svært attraktiv leilighet med tre soverom og to bad. Romslig stue og kjøkken med vaskerom.Ligger nydelig til, rett ved fellesområde og SPA, hage,treningsrom og svømmebasseng/boblebad.

Boligareal 104 kvm + 20 kvm terrasse + 300 kvm felles takterrasse med dusj,kjøleskap og solsenger.

Royal Park Green Spa er et symbol på kvalitet i den spanske boligsektor. Her er komforten og fordelene for beboerene det dominerende aspekt. Prosjektet har en unik landskapsdesign med dekorative blomster og utvalgte arter.

Høykvalitetshus med en moderne og funksjonell design, som er supplert med vakre hager, flotte spaserstier og fitness spa-område. For helårs bruk tilbyr Royal Park Green Spa felles hageområde, svømmebasseng og boblebad, samt eksklusivt SPA- og velværesenter med termalbasseng, boblebad, diverse massasjedusjer, finsk sauna, tyrkisk bad, treningsrom og garderober.
Det er god plass til parkering i gater utenfor komplekset, men det er også inkludert en underjordisk parkeringsplass med direkte tilgang til inngangen på leiligheten. Svært høy byggekvalitet og standard! Royal Park Grønn Spa er ett lukket moderne boligområde og feriested der beboerene har eksklusiv bruk av et stort utvendig svømmebasseng,boblebad, nydelige felles grøntarealer, og et fullt utstyrt velværesenter.

BELIGGENHET:
Boligkomplekset er lokalisert i Lomas de Cabo Roig, som er midt på Costa Blanca-kysten (Alicante), og omgitt av noen av de beste strendene i Middelhavet. Flere populære strender ligger bare få minutter unna: La Zenia Beach, Cabo Roig, Cala Capitan, Playa Flamenca, Campoamor mm. De fire sistnevnte har igjen fått tildelt blå flagg -utmerkelse. Dette er en internasjonal miljøsertifisering som hvert år blir fornyet og gitt til de aller beste strendene i området. Brukerne av disse strendene kan være trygge på at standarden hva gjelder miljø, sikkerhet, service og vannkvalitet er på et høyt nivå og i henhold til strenge krav. Med mer enn 300 soldager per år, har området svært behagelige temperaturer, med milde vintre og varme somre. Verdens helseorganisasjon har også klassifisert Costa Blanca-kysten som et av verdens sunneste steder å leve i. 

Saltsjøene i Torrevieja-regionen gir en positiv innvirkning på mikroklimaet, som fører til lave nedbørsmengder og et stabilt varmt klima med lite vind. Noen av de beste marinaene ligger også her (Torrevieja, Cabo Roig, Campoamor mm) Alle disse har forskjellige øyer, viker, fiskeplasser og rev, som skaper et ekte paradis for elskere av seiling og dykking. Her kan man også nyte de aller beste fasiliteter, infrastruktur og tjenester takket være en mengde restauranter, shopping og fritidssentre, butikker, transport, golfbaner, sykehus, politi og mye mer. Det er også et nydelig utgangspunkt for sykling i form av trening og for turens skyld. Det er flotte turer med store variasjoner for deg som vil ta med syklen for å trene. Etter en treningsøkt er det ingen ting som slår en tur i spaen. Det er også utmerkede motorveiforbindelser til nærliggende byer. 

Golfelskere kan spille hele året på en mengde populære 18-hulls golfbaner. Rett i nærheten ligger blant annet Club Villamartin, Las Ramblas Golf Club og Royal Club of Campoamor. Det er ca 1 km til det nye shoppingsenteret La Zenia Boulevard, med over 160 000 kvadratmeter, 150 butikker og 5000 gratis parkeringsplasser. Dette er det største og beste kommersielle shoppingsenteret i hele Alicante området. Tilgangen ved reise er utmerket, da boligene ligger svært nær de viktigste motorveier og bomveier, AP-7 og N332, samt de internasjonale flyplassene i El Altet (Alicante) og San Javier (Murcia). Avstand til begge flyplasser er ca 35 minutter med bil. Vi har hente-bringetjeneste til begge flyplassene, pris 50 euro per vei (per bil med maks 4 passasjerer). Større bil kan skaffes hvis det trengs.

Ekstrautstyr

EKSTRAUTSTYR TIL LEILIGHET
INKLUDERT

6 sykler
1 sykkeltralle
1 Sykkel pumpe
1 barnesete til sykkel
3 Sykkel låser
2 solsenger
4 strandstoler
1 parasoll
1 kjølebag
Strandleker
musikk (bluetooth)
1 hårføner
1 strykejern/brett
1 Barnevogn
1 reiseseng

Prisliste

PRISLISTE FOR LEIE AV LEILIGHETER 2022

LEILIGHET / apartment 67
Høysesong 15.06-20.08: 950 euro per uke/week.
Midtsesong: 01.05-15.06 / 20.08-30.09: 650 euro per uke/week.
Lavsesong :Jan, feb, mar, april, okt, nov, des: 450 euro per uke/week.

Kontakt:

iselin@royalis.no 

+4791722378

About us

Royal Industriservices AS is a staffing company that provides service-oriented and qualified personnel for onshore and offshore assignments.​

Get in touch

Henrik Klausens gate 2
4250 Kopervik, Norge

roy@royalis.no
+47 949 87 392